Les antigues glaceres del Pirineu

Ruta del port de Boet

Localitat inici: Àreu
Localitat arribada: Port de Boet
Recorregut: Àreu - Pla de la Selva - Pla de Boet - Port de Boet
Durada: 5 hores 15 minuts
Desnivell positiu acumulat: 1.459 m
Distància: 13,7 Km
Dificultat: Molt Exigent

Circular: No

Mapa i perfil topogràfic:

Accés amb vehicle: Des de Llavorsí, situat a la C-13, es pren la carretera local L-504 fins que es bifurca. Agafarem l'opció de la dreta, per la L-510 fins a Àreu, on es pot aparcar el cotxe.

Descripció: Des d'Àreu fins al Pla de Boet cal seguir les marques blanques i vermelles del GR 11. A partir del Pla de Boet s'abandona el GR i se segueixen els senyals grocs i negres de la xarxa de camins del Pallars Sobirà.

Recomanacions: Durant l'hivern hi ha massa neu com per seguir la ruta. Es tracta d'una proposta d'alta muntanya, per la qual cosa cal anar-hi preparat. En ser un itinerari lineal, es pot contractar un taxi a Àreu perquè us baixi des del Pla de Boet. Just a tocar del Pla de Boet hi ha el refugi guardat de Vallferrera, on podeu menjar i dormir.

D'especial interès: Paisatges d'alta muntanya, arbre monumental, museu de la fusta a Àreu i Sant Feliu de la Força d'Àreu.

Variants:

1- Àreu - Pla de la Selva - Pla de Boet. 3 h 15 min.

2 - Pla de Boet - Port de Boet. 2 h.

 

Enllaç de descàrrega del Track en KMZ

Enllaç de descàrrega del Track en GPXItineraris Molt exigent Mitjana (entre 7 i 15 km) Passejades i excursions Parc Natural Alins

Visitar web