El Paller del Roc

El Paller de Roc de Montesclado, a la vall Farrera: 5 km de carretera de muntanya que puja fins 1180 metres d'altura, dotzena i mitja d'habitants, molta natura i cap botiga és el que trobareu aquí, amb unes vistes espectaculars de la vall i tones de tranquil·litat.

És un antic paller reformat totalment el 2007, nomenat ja el 1860 però molt més antic, del qual s'ha conservat l'estructura original a força de fusta, pissarra i gruixuts murs de pedra, en un poblet mil·lenari preciós i amb encant.

La cuina tradicional, de qualitat i sense pretensions, és l'altra protagonista important: us demanarem que confieu en nosaltres, perquè oferim un menú únic, elaborat amb ingredients naturals i de temporada, gairebé tot fet a casa.

A causa de la nostra ubicació i entorn, us recomanem que us quedeu a sopar amb nosaltres, avisant-nos amb antelació, i sobretot digueu-nos si teniu algun requeriment especial com al·lèrgies, intoleràncies ...

És important que ens aviseu de qualsevol petició amb suficient temps, ja sigui el jaquzzi, els sopars o activitats perquè puguem oferir-vos un millor servei.

Intentem tenir un tracte proper que converteixi Lo Paller de Roc en un espai ideal per omplir-lo de estades en un ambient relaxat.On dormir Tipus d'allotjament Hotels i pensions Categoria (estrelles) * (1 estrella) Municipi Farrera

Visitar web