Port Ainé 2000

Situat a la mateixa estació de Port Ainé, a 2.000 metres d'altura, l'Hotel Port Ainé 2000 *** dóna al client una oportunitat única de gaudir dels esports de neu a peu de pista a l'hivern.

Podràs sortir esquiant des del mateix hotel sense necessitat d'agafar un remuntador o preocupar-te d'incòmodes desplaçaments per carretera, al Port Ainé 2000*** tens tots els serveis al teu abast!

Amb totes les comoditats pròpies d'un hotel tres estrelles i gaudint d'un enclavament privilegiat que ofereix unes vistes espectaculars, l'hotel promet un experiència inoblidable al visitant.


L'Hotel Port Ainé 2000*** s'alça en un edifici típic pirinenc de tres plantes construït amb una estètica robusta i orientat a les pistes d'esquí i a un ampli altiplà a 2000 metres d'alçada al bell mig del massís de l'Orri, que forma part del Parc Natural de l'Alt Pirineu i del qual el propi hotel n'esdevé porta d'entrada.
 On dormir Tipus d'allotjament Hotels i pensions Categoria (estrelles) Serveis Accessible per a minusvàlids Municipi *** (3 estrelles) Rialp

Visitar web