Data

29 - 30 nov. 2022
Caducat!

Hora

5:00 pm - 7:00 pm

FORMACIÓ TELEMÀTICA: VIOLÈNCIES SEXUALS EN ENTORNS D’OCI

PER A PERSONAL DE LOCALS D’OCI I BARS

INSCRIPCIONS: https://ja.cat/sexualitatlocals

Formació telemàtica i gratuïta de 4 hores dirigida personal de locals d’oci i bars i altres espais d’oci nocturn del Pallars Sobirà, a càrrec de Observatori Noctàmbul@s, i organitzada pel SIAD Pallars Sobirà.

Formació per a les persones responsables dels locals i les persones que hi treballen amb eines pràctiques per prevenir i actuar davant les violències sexuals que puguin tenir lloc als vostres mateixos establiments, especialment, però no només, en contextos de consum d’alcohol i altres drogues.

La formació donarà eines que permetin pensar i analitzar millor les dinàmiques de les violències sexuals als propis establiments i ,sobretot, facilitar estratègies i recomanacions sobre com prevenir-les i abordarles.

A aquells locals que hagin realitzat la formació (com a mínim una persona responsable i una persona treballadora del local), se’ls entregarà  un distintiu que podran posar de forma visible al seu establiment i que els acreditarà com a membres de la futura xarxa de locals d’oci contra les violències sexuals del Pallars Sobirà.

Data:  Dimarts 29 i dimecres 30 de novembre de 2022

Horari: De 17 a 19 h

L'acte s'ha acabat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *