Si vols venir al Pallars Sobirà
tria l’opció que més et convingui!

  • Transport públic: hi ha diverses combinacions des de Barcelona o Lleida.
  • Taxi: una sèrie de conductors privats ofereixen diferents rutes.
  • Cotxe: trobareu tres vies d’accés principals.
  • Cotxe compartit: que permetrà reduir l’emissió de gasos contaminants.

En resum, no tens excusa!

Autobús

L’empresa de transport ALSA ofereix transport públic al Pallars Sobirà amb línia directa des de Barcelona i línies regulars i serveis diaris des de Barcelona i Lleida.

ALSA també ofereix un servei de transport que connecta els diferents pobles de les regions veïnes. Davant de possibles canvis d’horari d’ALSA, l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà recomana consultar el web d’ALSA o trucar al Servei d’Atenció al Client de l’empresa: (+34) 913270540.

Cotxe

L’accés al Pallars Sobirà es fa per 3 vies de comunicació principals:
– La N-260, des del Pallars Jussà, pel congost de Collegats
– La N-260 des de l’Alt Urgell, pel coll del Cantó
– La C-28, des de la Val d’Aran, pel coll de la Bonaigua

Les carreteres que travessen els ports de muntanya poden suposar algunes complicacions a l’hivern per la neu i el gel. Si teniu previst venir al Pallars Sobirà durant la temporada de neu, és aconsellable, per tant, portar pneumàtics o cadenes de neu. Per obtenir informació sobre l’estat de la carretera, feu clic aquí.

Tren

Tot i que el Pallars Sobirà no disposa de connexió ferroviària, el tren arriba fins a la Pobla de Segur, a la comarca veïna del Pallars Jussà, connectat amb Tremp, Balaguer i Lleida a través d’una línia de la xarxa ferroviària de la Generalitat de Catalunya (Generalitat), anomenat “El tren dels llacs”.

Des de l’estació de la Pobla de Segur, situada a 27 km de Sort, es pot agafar l’autobús fins a Esterri d’Àneu, amb parades a Gerri de la Sal, Baro, Montardit de Baix, Sort, Rialp, Llavorsí, Escaló i La Guingueta d’Àneu.

Moure’s per la comarca | Reserva amb 24 hores d’antelació

El Pallars Sobirà disposa d’un servei de transport a la demanda a les diferents valls.

Newsletter