Porta a porta

Gràcies al sistema de recollida de residus porta a porta implantat a la majoria de pobles de les valls del Pallars Sobirà, els contenidors han desaparegut dels carrers. Només sobreviuen als pobles situats a les parts més altes de les muntanyes, allunyats de les vies principals. Aquest sistema de recollida porta a porta consisteix a recollir un tipus concret de residus dipositats a les portes dels habitatges segons un calendari preestablert.

Si estàs allotjat en un establiment turístic i tens dubtes sobre la gestió de residus, no dubtis a preguntar als responsables.

Si t’allotges en segones residències o apartaments turístics, hauràs de gestionar els teus residus com la resta d’habitants del poble i dipositar davant la teva porta els residus específics corresponents a l’horari preestablert mitjançant els contenidors corresponents: marró per a orgànica i gris per a la resta.

Calendari porta a porta

Centres de recollida de residus

La comarca disposa de dos centres de reciclatge, a Sort i Esterri d’Àneu.

Hi podeu anar per qualsevol informació o per obtenir el kit necessari per a la recollida selectiva (papers, bosses compostables, bosses de lona per a la classificació, etc.).

En cas de dubte o problema, no dubteu a trucar al Servei d’Atenció Ciutadana: (+34) 609028572.

contenidors de la deixalleria de Sort